Halebop

Halebop Mobilt Bredband

Halebops mobila bredband är ett bra alternativ för dig som vill surfa mycket till ett bra pris. Halebop verkar under Telias nät och därför kan de erbjuda sina kunder utmärkt täckning till billigare priser. Halebops mobila bredband finns enbart som abonnemang men du kan välja själv om du vill ha med eller utan bindningstid, beroende på vad som passar bäst för dig.

Jämför mobila bredband från Halebop

Abonnemang Maxhastighet Datamängd Bindningstid Startavgift Månadskostnad
Halebop 100 Mbit/s 25 GB 0 mån 250 kr 199 kr Läs mer

Om Mobilt bredband från Halebop

Halebop är mobiloperatören som stävar efter att ge dig som kund en schysst upplevelse genom bra nät med snabb surf till överkomliga priser. Med Halebops mobila bredband har du alltid fri frakt, 14 dagars ångerrätt och väljer själv om du vill ha bindningstid eller inte.

Tips! Behöver du mer surf kan du enkelt köpa till det. Avgiften för extrasurf läggs på din faktura och gäller i hela 6 månader.

Med Halebops mobila bredband ingår 25 GB surf vilket räcker till att streama video och musik samt titta på hemsidor, spela spel och läsa mail. Om din surfmängd skulle ta slut kan du själv välja att köpa till mer surf. När din surfmängd tar slut skickar Halebop ett meddelande till dig när du kan välja att surfa vidare till begränsad hastighet alternativt köpa till mer surf.

Betala ditt mobila bredband med autogiro eller e-faktura

Halebop vill underlätta betalningen av mobilt bredband så mycket som möjligt och därför erbjuder de 3 olika betalningsmetoder:

  • Pappersfaktura. Med en vanlig pappersfaktura får du hem en faktura som du sedan betalar. I vissa fall tas en avgift ut för pappersfakturan, något som du enkelt kan undvika genom att välja en annan betalningsmetod.
  • Autogiro. Med autogiro betalas din faktura för mobilt bredband automatiskt på förfallodagen. Du slipper betala någon faktura avgift och du behöver inte heller hålla koll på när du ska betala fakturan eftersom det sker automatiskt.
  • E-faktura. För att kunna a e-faktura krävs det att du är kund i någon av bankerna som Halebop godkänner för e-faktura. Med e-faktura behöver du bara godkänna betalningen med ett klick.

Genom att välja den betalningsmetod som passar bäst för behöver du inte oroa dig för att missa en faktura. Att ha ett mobilt bredband från Halebop är därför väldigt enkelt.

Halebops moderna kundsupport

Halebop arbetar ständigt med att underlätta för sina kunder och därför har de utvecklat en mordern kundsupport. Istället för att ringa in till Halebop med dina frågor (och behöva vänta i telefonkö), kan du maila eller chatta med Halebops support. Supporten har öppet 8-22 alla dagar om året, vilket gör att du alltid kan få hjälp om du har några frågor angående ditt mobila bredband.


Gå direkt till Halebops hemsida


Bra att veta om Halebop

  • Verkar under Telias nät. Detta betyder inte att Halebops kunder har lägre prioritet än Telias kunder. Däremot kan Halebop erbjuda bra täckning till billigare priser. Du kan undersöka täckningen i ditt område med hjälp av Halebops täckningskarta.
  • Tjänsten “Surf Abroad” hjälper dig att hålla koll på dina kostnader när du surfar utomlands. Att surfa utomlands med mobilt bredband blir allt billigare och kan underlätta din semester de tillfällen du inte har tillgång till wi-fi.
  • Bindningstid eller inte, du väljer själv vad som passar dig.
  • Mobilt bredband med router går också att skaffa hos Halebop. Du kan då välja att delbetala routern samtidigt som du betalar ditt abonnemang under en viss bindningstid.

Välj rätt mobilt bredband

Mobilt bredband (199 kr/mån)

Mobilt bredband heter Halebops enda mobila bredband. Det är ett enkelt mobilt bredband där 25 GB surf ingår och du kan surfa i upp till 100 Mbit/s.