Telenor

Telenor Mobilt Bredband

Telenor mobilt bredband är ett bra alternativ för dig som vill ha ett mobilt bredband där det ingår mycket surf till ett bra pris. Med Telenor mobilt bredband ingår 40 GB surf vilket räcker till att göra det mesta. Du får dessutom bra pris på surfplattor och router när du köper en tillsammans med abonnemanget.

Jämför mobila bredband från Telenor

Abonnemang Maxhastighet Datamängd Bindningstid Startavgift Månadskostnad
Telenor 150 Mbit/s 40 GB 0-24 mån 0-1500 kr 249 kr Beställ

Om mobilt bredband från Telenor

Med mobilt breband från Telenor kan du ta med dig uppkopplingen överallt. För ett relativt billigt pris får du surfa för 40 GB i månaden, vilket räcker till att streama video, lyssna på musik, besöka hemsidor och svara på mail flera gånger per dag. När du skaffar ett mobilt bredband från Telenor måste du även köpa en router eller surfplatta samtidigt. Med abonnemang på mobilt bredband från Telenor kan du avbetala din router/surfplatta i takt med månadsavgiften för ditt mobila bredband. Med en router eller surfplatta kan du använda ditt mobila bredband på många olika sätt.

Tips! Med abonnemang från Telenor på mobilt breband får du rabatt på en router/surfplatta förutsatt att du väljer en bindningtid på 24 månader.

Telenors nät täcker hela 98 % av Sveriges befolkade yta. Det innebär att du i princip aldrig behöver oroa dig för dålig täckning med ditt mobila bredband. Du kan ta med dig ditt mobila bredband på semestern, i bilen och på tåget och nästan alltid ha lika bra uppkoppling som hemma.

Olika sätt att använda Telenors mobila bredband

När du skaffar ett mobilt bredband från Telenor kan du även köpa till en router, ett modem eller en surfplatta. Telenor har valt att dela in de olika tillbehören efter 3 olika behov:

  • Surfplattor. Om du vill använda ditt mobila bredband med en surfplatta får du ett SIM-kort som du sätter in direkt i surfplattan. När du skaffar ett mobilt bredband från Telenor kan du även köpa en surfplatta från Apple eller Samsung. En surfplatta är ett bra alternativ om du enbart vill använda ditt mobila bredband på en enhet.
  • Car-Fi. Genom att skaffa ett mobilt bredband med Car-Fi får du en 4G-router för bilen. Det mobila bredbandet fungerar genom ett SIM-kort som sätts i routern och därefter ansluter du routern till bilens 12 V-uttag. Med routern kan upp till 10 enheter ansluta trådlöst till routern och surfa. Det går även att ladda mobilen genom routern.
  • Mobil Wi-Fi. Med Mobil Wi-Fi kan du använda ditt mobila bredband som Wi-Fi. Det innebär att du kan ta med dig ditt mobila bredband vart du vill och upp till 14 enheter kan ansluta till routern. Mobil Wi-Fi är ett utmärkt alternativ om du vill ha internetuppkoppling på flera enheter exempelvis i sommarstugan eller på resande fot.

I dagsläget kan du enbart skaffa mobilt bredband från Telenor tillsammans med en router eller surfplatta. Du får dock rabatt på den router eller surfplatta du lägger till, förutsatt att du väljer 24 månaders bindningstid.

Beställ på Telenors hemsida

Bra att veta om Telenor

  • Du surfar alltid i 4G med Telenors mobila bredband, förutsatt att du befinner dig i ett område som har 4G-nät. Du kan undersöka nätet med hjälp av Telenors täckningskarta.
  • Normalhastigheten är 10-40 Mbit/s men den kan vara snabbare beroende på vart du befinner dig och vilken surfplatta, modem eller router du använder.
  • Telenor erbjuder flertal tilläggstjänster till ditt mobila bredband så som föräldrarkontoll och möjlighet att surfa utomlands.
  • Betala med autogiro eller e-faktura för att ditt mobila bredband ska fungera så smidigt som möjligt

Välj rätt mobilt bredband

Telenor Mobilt Bredband 40 GB (249 kr/mån)

Telenor mobilt bredband 40 GB (249kr/mån). Telenor mobilt bredband passar dig som vill ha ett mobilt bredband med mycket surf så du kan göra det mesta tänkbara med ditt mobila bredband. Du kan välja mellan 0 och 24 månaders bindningstid, dock får du ofta rabatt på router eller surfplatta om du väljer längre bindningstid. Telenor mobilt bredband 40 GB går i dagsläget enbart att köpa samtidigt som du skaffar en surfplatta eller router.