Hallon

Hallon Mobilt Bredband

Hallons mobila bredband ger dig möjlighet att välja om du vill ha kontantkort eller abonnemang och om du vill surfa mycket eller lagom. Som kund får du alltid tillgång till de högsta möjliga hastigheterna och du surfar alltid till fast pris. Du har dessutom möjlighet att använda ditt mobila bredband när du själv känner för, med mobilt bredband från Hallon har du varken uppsägningstid eller bindningstid oavsett om du väljer abonnemang eller kontantkort.

Jämför mobila bredband från Hallon

Abonnemang Maxhastighet Datamängd Bindningstid Startavgift Månadskostnad
Liten 62 Mbit/s 5 GB 0 mån 0 kr 89 kr Beställ
Stor 62 Mbit/s 20 GB 0 mån 0 kr 149 kr Beställ
Liten kontant 62 Mbit/s 5 GB 30 dagar 0 kr 89 kr Beställ
Stor kontant 62 Mbit/s 20 GB 30 dagar 0 kr 149 kr Beställ

Om mobilt bredband från Hallon

Hallon är en enkel mobiloperatör som erbjuder dig som kund stor flexibilitet till bra priser. Du väljer själv om du vill ha abonnemang eller kontantkort och om du vill surfa mycket eller lite. Oavsett vilken typ av mobilt bredband du väljer har du aldrig någon bindningstid eller uppsägningstid och du betalar alltid en fast pris.

Tips! Hallon är en av få operatörer som erbjuder möjlighet att skaffa ett abonnemang utan att genomföra en kreditupplysning på dig.

Med Hallons mobilt bredband slipper du krångla med fakturor som kostar pengar. Betalningen för ditt abonemang eller kontantkort dras enkelt från ditt konto och eftersom du betalar fast pris vet du alltid exakt hur mycket pengar som kommer att dras.

Du surfar alltid i 4G med Hallon

Förutsatt att du vistas i ett område med 4G-nät och har en telefon eller ett modem som stödjer 4G användning, så surfar du alltid med högsta möjliga hastighet med Hallons mobila bredband. Hallon verkar under samma när som 3 men är en fristående mobiloperatör med andra priser, villkor och avgifter.

Om du surfar för mer än vad som ingår med ditt abonnemang eller kontantkort kan du välja att köpa till extra surf:

  • 1 GB data för 49kr/månad
  • 3 GB data för 99kr/månad
  • 10 GB data för 159 kr/månad

Om du ofta använder upp din surfmängd kan det vara så att du inte valt rätt mobila bredband för dig. Du kan enkelt byta till ett mobilt bredband där det ingår mer surf. Det gör du enkelt med hjälp av Mina Sidor på Hallon.se

Ingen kreditkontroll för Hallons mobila bredband

Hallon är förmodligen den enda mobiloperatör som erbjuder mobilt bredband abonnemang utan att genomföra någon kreditkontroll då du som kund ansöker om ett. Hallon som mobiloperatör vill göra allt med mobilt bredband så enkelt som möjligt därför har de även valt inte genomföra kreditupplysningar samt erbjuda sina kunder abonnemang på mobilt bredband utan bindningstid eller uppsägningstid.


<å>Beställ direkt på Hallons hemsida


Bra att veta om Hallon

  • Täcker upp till 99 % av befolkningen genom 3:s nät. Se Hallons täckningskarta för mer information.
  • Ingen bindningstid så att du kan avsluta ditt mobila bredband när du vill.
  • Alltid fast pris och därför behöver du aldrig oroa dig för att du ska få en dyr faktura
  • Inga fakturor som kostar pengar och är krångliga. Med Hallon dras pengarna enkelt från ditt kontokort.

Välj rätt mobilt bredband

Hallon Liten (89 kr/mån)

Passar dig som surfar mycket och vill ha ett abonnemang till ditt mobila bredband. Med mängden data som ingår (20 GB) kan du streama video i 150 timmar eller lyssna på musik i hela 300 timmar. Fördelen med Hallons är att de inte tar någon kreditupplysning när du köper ett abonnemang för mobilt bredband.


Hallon Stor (149 kr/mån)

Det mobila bredbandet för dig som vill surfa något mindre till ett fast pris. I priset ingår 5 GB surf vilket räcker om du vill streama musik och video då och då, läsa nyheter och svara på mail. Du har ingen bindningstid eller uppsägningstid och kan därför använda det mobila bredbandet periodvis om du så önskar.


Hallon Liten kontant (89 kr/30 dagar)

Med mobilt bredband kontant STOR ingår 20 GB surfmängd vilket räcker till att göra det mesta. Med kontantkort kan du surfa i 30 dagar åt gången och sedan bestämmer du själv när du vill fylla på kortet med mer surf. Du surfar alltid med 4G förutsatt att du befinner dig i ett område med 4G-nät.


Hallon Stor kontant (149 kr/30 dagar)

Passar dig som vill ha ett mobilt bredband som du kan surfa litegrann med. Med mobilt bredband kontant LITEN ingår 5 GB surf vilket räcker ganska länge. Skulle du ta slut på surfmängden innan dina 30 dagar är slut kan du köpa extra data eller byta till ett kontantkort eller abonnemang från Hallon där det ingår mer surf.